Gobbit

Ett halssmycke är en symbol över något, eller en berättelse som saknar talarens ord. Genom form och text ger det ett budskap som väcker nyfikenheten hos betraktaren. Det måste ha en betydelse för att man skall behålla det bredvid hjärtat, därför är det för många väldigt viktigt att det är personligt.

Namnsmycken är ett i allra högsta grad personliga, och innefattar minnen och påminnelsen om vem man är, eller vad man är. Mamma, pappa, lillasyster, farfar, morfar mm. Stoltheten av att vara förälder kan aldrig dövas, utan framlyftas i dagsljuset med glädje och kärlek. Därför är namnsmycken så populära.

Genom Make a shape kan du ta ett steg till för att få det lilla extra där du är unik genom dina idéer och själv skapar budskapet med ditt smycke. Låt din berättelse börja här, och ge den liv genom att bära det vid ditt hjärta. Alla smycken är i Sterling silver 925. Inga smycken är maskingjorda, utan sågas, slipas och formas för hand.

Jocke/Gobbit

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gobbit

  1. Pingback: luottoa

  2. Pingback: steroidi

  3. Pingback: låna 20000 med betalningsanmärkning

Kommentera